Saaritukikohdat

Björkholm, Pikku-Nauvon pohjoispuolella

N 60 12,9 E 21 56,1 Suosittu tukikohtamme sijaitsee n. 18 M Turusta.

Karttalinkki

Kuvia Björkholmista

Saaren itäpuolella on ponttoonilaituri, johon mahtuu n. 25 venettä. Runsaan kilometrin mittaiselta rantaviivalta löytyy myös lisää rantautumispaikkoja. Saaresta löytyy laiturilta ”aamiaisterassi”, kiipeilyteline, saunarakennus, minigolf, tilava paviljonki, ulkogrilli ja savustusuuni. Käytettävissä on myös soutuvene. Avaimen, joka käy kaikkiin näihin voi kuitata Jalostajanrannan kerhorakennuksesta, avaimesta peritään 20 Eur panttimaksu, josta 5 Eur palautetaan, kun avaimen luovuttaa takaisin. Saaressa on sähköliittymä ja sillä voi ladata veneen akkuja. Sähkömaksu on 20 Eur per vuosi ja sama käy myös Nötön tukikohtaan.

HUOM: Björkholman alueella kalastettaessa täytyy noudattaa määräyksiä ja säädöksiä. Kalastusalueiden rajat voi selvittää saari-isänniltä. Saaren eteläosassa on yksityismökkejä ja niiden rauhaa täytyy kunnioittaa.

Nötö, Kaakkoispuolen Kalvik

N 59 56,9 E 21 45,8 Kaupan ja polttoainejakelun omaava isohko saarisijaitsee n. 40 M Turusta

Karttalinkki

Kuvia Nötöstä

Toinen saaritukikohtamme on ollut Turun Kaupungin virkistysalueena alunperin. Kalvikin lahdessa on ponttoonilaituri. Saaressa on sauna, 2 käymälää, grillikatos ja keittokatos, kaivo ja sähköliittymä veneiden akkujen lataamiseen. Sähkömaksu on 20 Eur per vuosi ja se käy myös Björkholmiin. Nötö on n. 40 M Turusta ja n. 22 M Björkholmasta.

Nötössä voivat vierailla myös muutkin, kuin seuran jäsenet. Tällöin sauna maksaa 15 Eur per tunti ja laituripaikka 15 Eur per vrk (sis. sähkön).